OOK IN DE WINTER GEOPEND! Golf wit
Waterfront

WIND? REGEN? SCHADUW OF JUIST ZON? GEEN PROBLEEM!

Wat is er nou lekkerder dan neerploffen op een loungebank in de zon en genieten van een drankje? Of aan een mooie tafel in de schaduw op het terras van een verrukkelijke lunch of heerlijk diner te genieten? Wij weten het antwoord wel: bij Waterfront, natuurlijk! En dat kan het hele jaar door!

Waterfront vlietland sfeerfoto
Waterfront vlietland sfeerfoto

Waterfront vlietland sfeerfoto

Wij zorgen voor een onvergetelijke dag

Groepen

Groepen

Heeft u een grote familie, veel collega’s of een grote vriendengroep? Bij Waterfront Vlietland kunt u zowel binnen als buiten met en grote groep komen lunchen of dineren!

Meer informatie
Feesten

Feesten

Heeft u iets te vieren? Een werkjubileum, leuk bedrijfsuitje, bruiloft of verjaardag? Waterfront Vlietland biedt veel mogelijkheden om een mooi feest te geven!

Meer informatie
Zakelijk

Zakelijk

Wilt u zakendoen in een mooie, relaxte omgeving? Of uw zakenrelatie trakteren op heerlijk eten? U bent welkom bij Waterfront Vlietland!

Meer informatie
Uw wens is ons menu

Altijd een lekker vooruitzicht

U kunt bij ons, Waterfront Vlietland, genieten van heerlijke lunch- en dinergerechten, simpele snacks, verrukkelijke wijnen, smaakvolle biertjes en frisse dranken. En dat op een van de mooiste locaties van Zuid-Holland: Vlietland! In de prachtige natuur waar u de vogels kunt horen fluiten, terwijl u toch dicht bij de stad Leiden bent. En nog een groot voordeel: ons sfeervolle karakter combineert de relaxte uitstraling van een strandtent en het comfort en de luxe van een vast restaurant. Ieder jaar bereiken wij weer een hoger kwaliteitsniveau. We zijn niet van plan hiermee te stoppen.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841404047387583.
© Copyright 2024 Waterfront Vlietland | Website: Legit Agency